Автоновини Токіо-2017

Mitsubishi Electric привезе в Токіо безпілотний родстер

Фото: Mitsubishi

Виробник побутової та промислової електроніки представить на Токійському автосалоні концептуальний електричний родстер Emirai 4.

Компанія Mitsubishi Electric, що спеціалізується на випуску промислової і побутової електроніки, представила концепт-кар Emirai 4. Публічна прем’єра родстера, оснащеного системами автоматичного управління, відбудеться 25 жовтня на Токійському автосалоні.

В салоні Mitsubishi Electric Emirai 4 встановили спеціальну камеру з широким кутом огляду, яка стежить як за водієм, так і пасажиром. Наприклад, якщо система виявить, що водій засинає або занадто відволікся від дороги, то електроніка переведе автомобіль в автоматичний режим управління.

У концепт-карі також застосували технологію доповненої реальності. Так, на проекційний дисплей виводиться тривимірна карта дороги, по якій рухається автомобіль. У той же час на дисплеї підсвічуються край шосе і розмітка, щоб водієві було легше орієнтуватися в умовах поганої видимості.

На центральній панелі встановили великий нахилений монітор з круглим контролером, що дозволяє управляти різними системами автомобіля, не відволікаючись від дороги.

Раніше стало відомо, що компанія Mitsubishi Motors привезе на Токійський автосалон прототип електричного кросовера e-Evolution. Подібна серійна модель в майбутньому може замінити спортивний седан Lancer Evolution.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook