Автоновини Токіо-2017

Компанія Toyota представила надмалий електрокар

Машина отримала незвичайний дизайн, розробкою якого займалася студія Calty Design Research Toyota. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Токіо 25 жовтня.

Компанія Toyota представила концептуальний електрокар під назвою Concept – i Ride, який відрізняється надмалим розміром. Машина отримала двері, що відкриваються вгору, і призначена для людей з обмеженими можливостями. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Токіо 25 жовтня.

Автомобіль отримав два посадкових місця і спеціальний відсік для зберігання інвалідного крісла. Довжина машини становить 2500 мм, а ширина 1300 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 1800 міліметрів. Машина отримала незвичайний дизайн, розробкою якого займалася студія Calty Design Research Toyota.

У автомобіля відсутнє рульове колесо, управляється електрокар за допомогою спеціального джойстика, який також має функції прискорення і гальма. Запас ходу у новинки становить 150 кілометрів.

Також на автосалоні в Токіо Toyota представить незвичайний концепт під назвою Tj Cruiser. Назва машини походить від слів Toolbox ( «ящик для інструментів») і joy ( «задоволення»). Автомобіль являє собою позашляховий фургон. Завдяки прибираємим заднім сидінням, машина може перевозити великогабаритні предмети – наприклад, велосипеди або дошки для серфінгу. На капот і дах Tj Cruiser нанесено спеціальне покриття, яке захищає його від подряпин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook