Автоновини

BMW розробила особливу версію 7-Series

Фото: BMW

Баварська марка підготувала спеціальний варіант флагманського седана, що отримала назву Edition Black Ice. Автомобілі будуть випущені обмеженим тиражем і тільки на замовлення.

Компанія BMW представила спеціальну версію флагманського седана 7-Series  спільно з підрозділом Individual. Новинка, що отримала назву edition Black Ice, відрізняється від стандартної моделі особливим екстер’єром і оформленням салону, а також розширеним списком обладнання.

Так, седан у виконанні BMW Individual Edition Black Ice отримав особливе забарвлення кузова «Морозний Чорний» металік, а також набір аеродинамічних елементів чорного кольору з лінійки M Sport. Плюс до всього, новинку укомплектували особливими легкосплавними кованими колісними дисками діаметром 20 дюймів.

Інтер’єр седана виконаний в темних тонах. У салоні застосували обробку з чорної шкіри Nappa, декоративні планки «Чорний рояльний лак», а також оббивку стелі алькантарою.

Седан отримав повний список доступного обладнання, який передбачає лазерні фари головного світла, систему автоматичного паркування з можливістю дистанційного керування, функцію кругового огляду, систему активного придушення крену і адаптивні амортизатори.

BMW 7-Series у виконанні Individual edition Black Ice буде випущений обмеженим тиражем і тільки на замовлення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook