Автоновини Тюнінг

Їзду 525-потужного пікапа Shelby по пустелі показали на відео

Американське тюнінг-ательє випустило промо-ролик, в якому показані позашляхові можливості екстремального пікапа на базі Ford F-150 Raptor.

Американське тюнінг-ательє Shelby опублікувала промо-ролик до свого останнього проекту – екстремальної версії пікапа Ford F-150 Raptor. Відео, в якому 525-потужний автомобіль долає піщані дюни, розмістили в Youtube.

Ford F-150 Raptor від Shelby оснащений 3,5-літровим бензиновим агрегатом V6 сімейства EcoBoost, в якому використовували модернізований холодний впуск, новий повітряний фільтр і алюмінієвий інтеркулер. Крім того, інженери перепрограмували електронний блок керування двигуном. Завдяки удосконаленням віддача мотора збільшилася з 450 к.с. і 827 Нм крутного моменту до 525 сил і 962 Нм.

Крім того, пікап укомплектували новими регульованими амортизаторами, 35-дюймовими колесами з позашляховими покришками BF Goodrich і вентильованим капотом. У салоні з’явилися декоративні елементи з карбону, а спортивні сидіння обтягнули іншою шкірою.

У США Shelby Raptor Baja обійдеться в 117 460 доларів. Для порівняння, стандартний Ford F-150 Raptor коштує 49 785 доларів.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що самий екстремальний Ford Ranger отримає дволітровий турбодизель.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook