Автоновини

Компанія Mercedes припиняє випуск позашляховика G500 4×4

Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz G500 4×4?, підготовлений для їзди по важкому бездоріжжю, і який є більш доступною альтернативою шестиколісному G 63 AMG 6×6 припиняє своє існування в кінці жовтня, повідомляє компанія Mercedes.

Компанія Mercedes прийняла рішення припинити випуск позашляховика G500 4×4?, повідомляє Motor1. Складання автомобіля буде припинене в кінці жовтня нинішнього року. На такий крок компанії пішла через швидкий початок виробництва G-Class нового покоління. Прем’єра машини повинна відбутися вже на початку наступного року.

Mercedes-Benz G500 4×4?, підготовлений для їзди по важкому бездоріжжю, є більш доступною альтернативою шестиколісному G 63 AMG 6×6. Фактично це майже звичайний чотириколісний «Гелендваген», який успадкував систему повного приводу і портальні мости. Дорожній просвіт становить 45 сантиметрів.

Замість наддувного двигуна V8 5,5 потужністю 544 л. с. на G500 4×4? встановлена ??422-сильна “вісімка” в парі з семиступінчастим автоматом. До 100 км / год з такими мотором позашляховик може розігнатися трохи більше ніж за 7 секунд.

Компанія планує представити G-Class нового покоління на автосалоні в Детройті, який відкриється в січні наступного року. Відразу після мотор-шоу почнеться прийом замовлень на автомобіль. Продажі новинки в Європі заплановано на травень 2018 року. Коли з’явиться позашляховик в Україні поки невідомо. Виробництво машини буде налагоджено на заводі Magna Steyr Graz в Австрії.

Судячи з численних шпигунських фотографій, новинка помітно зросте в розмірах у порівнянні зі своїм попередником. Завдяки цьому поліпшити комфорт для задніх пасажирів позашляховика G-Class нового покоління. Машина отримає впізнаваний дизайн і втратить у вазі близько 400 кілограмів. Також новинка отримає аеродинамічний обвіс, який повинен зменшити коефіцієнт лобового опору.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook