Автоновини

Panasonic анонсував розробку автомобільного автопілота

Фото: Panasonic

У 2022 році системами безпілотного управління Panasonic почнуть оснащувати комерційний транспорт. Автомобілі зможуть самостійно пересуватися на середніх швидкостях і паркуватися без водія.

Компанія Panasonic має намір створити власну автомобільну систему безпілотного управління. Технологію планують почати застосовувати на комерційному транспорті в 2022 році.

Нова система від японського виробника техніки забезпечить повністю автономне управління на малих і середніх швидкостях, а також дозволить паркуватися без участі водія.

«Ми поки відстаємо від конкурентів. Однак створені нами електронні компоненти для інтелектуальної обробки зображень і звукової локації, укупі з багатим досвідом у виробництві телевізійної та відеотехніки, дають нам серйозні переваги », – зазначив Сеїті Гото, керівник напрямку візуальних і сенсорних технологій R & D-центру автомобільного підрозділу Panasonic.

Раніше керівництво японської компанії заявило про намір подвоїти інвестиції в свої автомобільні проекти до 2022 року – з 1,3 трлн ієн до 2,5 трлн ієн (з 11,6 млрд доларів до 22,2 млрд доларів).

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що Renault, Nissan і Mitsubishi зосередяться на електрокарах і автопілоті.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook