Автоновини

McLaren випустив два унікальних суперкара

Фото: McLaren

Спеціальний підрозділ компанії McLaren – MSO – підготував два унікальних суперкара під назвою MSO R. Купе і родстер випущені в єдиному екземплярі.

Обидва автомобілі створені за особливим замовленням одного з клієнтів британської марки. Новинки побудовані на базі суперкара 675LT, проте відрізняються від нього унікальним оформленням екстер’єру і салону, більш потужним двигуном, а також деякими іншими технічними доробками.

McLaren MSO оснастили тим же 3,8-літровим твін-турбо двигуном V8, віддача якого зросла з 675 до 688 кінських сил. При цьому в програму електронного блоку управління двигуном змін не вносилося – потужність підвищилася завдяки ручному поліруванню впускного і випускного вікна блоку циліндрів, а також за рахунок застосування титанової випускної системи. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Динамічні характеристики новинок не розкриваються. Стандартний суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за три секунди, а його максимальна швидкість складає 330 км на годину.

Від звичайного купе і родстера McLaren MSO R можна відрізнити завдяки унікальному задньому антикрилу з подвійними елементами, особливому аеродинамічному кузовному обважуванню з карбону, а також колісним дискам з п’ятьма спицями. У салоні з’явилися нові «ковші»  перегонів помаранчевого кольору.

Вартість автомобілів не називається. Можна лише припустити, що вони істотно дорожче стандартного McLaren 675LT, ціни на який починаються від 261 555 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, раніше Automotive повідомляв, що McLaren приступив до тестів свого найшвидшого автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook