Автоновини

У Німеччині побудували автомобіль для гірших доріг в світі

Німецька компанія Partisan Motors представила концептуальний позашляховик One, розроблений спеціально для потреб армії. Над зовнішністю машини працював інженер і дизайнер Юрій Постніков, який проживає в Німеччині, повідомляє Motor1. За його словами, One є «кращим автомобілем для гірших доріг в світі».

Довжина машини становить 4,72 метра. Новинка отримала броньований кузов і додатковий захист днища. Інженер підкреслив, що дизайн машини було навмисно спрощено, а основними перевагами автомобіля є його позашляхові властивості, місткість і простота в конструкції.

У Partisan Motors підкреслили, що на таку машину вони зможуть надавати гарантію на 100 років. Технічні характеристики автомобіля поки невідомі. У компанії лише завили, що конструкція позашляховика дозволяє «установку різних силових агрегатів». Пізніше компанія планує представити військовий пікап на базі концепту One.

Раніше інженер і дизайнер Юрій Постніков, прославився тим, що звинуватив «Групу ГАЗ» в плагіаті. Приводом для скандалу стала новинка російської компанії – експериментальний позашляховий пікап «Вепр NEXT». На думку інженера, цей автомобіль був створений за його ескізами, які він підготував для «ГАЗу» ще в 2016 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook