CES-2018 Автоновини

Швейцарський Rinspeed створив автомобіль-трансформер

Компанія Rinspeed привезе на виставку споживчої електроніки CES концепт-кар Snap з «платформою-скейтбордом» і знімними модулями.

Швейцарська компанія Rinspeed представила концепт-кар Snap – автомобіль-трансформер зі знімними кабінами. Публічна прем’єра новинки відбудеться в січні на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

Автомобіль отримав пересувну «платформу-скейтборд», на яку можуть кріпитися різні види кузова, названі в компанії «стикувальними модулями». Так, концепт-кар може виступати в ролі развозного фургона, громадського транспорту або мобільного офісу, який може також використовуватися окремо від платформи.

У Rinspeed відмітили, що у шасі і модулів повністю відсутні зношувані механічні вузли. Прототип оснащений повністю електричною силовою установкою і системами безпілотного управління. Дані про потужність агрегатів і про запас ходу тримаються в секреті.

Розробники Snap вважають, що в майбутньому поява подібних автомобілів допоможе розв’язати проблему завантаженості доріг і поганої екології у великих містах.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook