Автоновини

Mini відродив хетчбек 1275 GT

Машину випустили обмеженим тиражем за ціною від 16 990 фунтів стерлінгів. Трьохдверка оснащується 1,2-літровим бензиновим двигуном з віддачею 101 кінська сила.

Компанія Mini представила спеціальну версію свого хетчбека під назвою 1499 GT. Новинка присвячена класичному 1275 GT, який випускався з 1969 по 1980 роки. Машину випустили обмеженим тиражем за ціною від 16 990 фунтів стерлінгів. Продаватися машина буде тільки у Великобританії.

Трьохдверка оснащується 1,2-літровим бензиновим двигуном з трьома циліндрами. Потужність агрегату становить 101 кінську силу. Агрегат працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. До 100 км / год новинка здатна розігнатися за 10,1 секунду.

Придбати машину можна тільки в чорному або білому кольорі з наклейками 1499 GT з боків. Автомобіль отримав спортивні бампери, великий передній спліттер, бічні спідниці і 17-дюймові колісні диски.

Минулого місяця компанія MINI представила прототип екстремального гоночного хетчбека John Cooper Works GP. Новінка покликана дати уявлення про те, які рішення може отримати «заряджена» JCW-модифікація хетчбека MINI наступного покоління, яка з’явиться приблизно до 2020 року.

Новинка отримала мозаїчну радіаторну решітку зі вставками червоного кольору, великий передній спліттер, розширені крила, повітрозабірник в капоті, а також 19-дюймові лекгосплавні колісні диски червоно-чорного кольору.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook