Автоновини

Land Rover показав оновлений позашляховик Range Rover

Флагманська модель британської марки після рестайлінгу отримала 404-потужну гібридну версію і дуже довгий список опцій.

Компанія Land Rover на закритому заході в Лондоні представила оновлений позашляховик Range Rover. У флагманської моделі британської марки вперше з’явилася гібридна модифікація з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. У Україні рестайлінговий позашляховик з’явиться в лютому 2018 року.

Зовні новинку можна відрізнити від попередника по модернізованим світлодіодним фарам головного світла з іншими секціями денних ходових вогнів, а також по злегка змінених радіаторних гратах.

Інтер’єр новинки виконаний в стилістиці кросовера Velar і оновленої моделі Range Rover Sport. Зокрема, на центральній панелі з’явився додатковий сенсорний дисплей, через яких можна управляти більшістю функцій автомобіля. Крім того, позашляховик запропонують з повністю цифровою панеллю приладів.

Гібридна силова установка нової модифікації P400e також запозичена у Range Rover Sport. До її складу входить 300-потужна бензинова «турбочетверка» сімейства Ingenium, електромотор потужністю 116 к.с., восьмиступінчастий “автомат” ZF і блок літій-іонних акумуляторів на 13,1 кВтг, розташований під підлогою багажника.

В сумі агрегати видають 404 л.с. і 640 Нм крутного моменту. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,8 сек., а його максимальна швидкість склала 220 км на годину. Виключно на електротязі гібрид може проїхати без підзарядки 51 кілометр. За допомогою спеціальної швидкої системи зарядки запас батарей можна поповнити за 2 години 45 хв., а на зарядку від домашньої електромережі піде приблизно 7,5 години.

Крім гібридної силової установки, оновлений Range Rover буде доступний з бензиновим і дизельними моторами. Базовий двигун – трилітрова дизельна «шістка», що видає 258 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Крім того, позашляховик запропонують з 339-потужним 4,4-літровим агрегатом V8, що працює на дизпаливі.

Бензинова лінійка представлена ??компресорними двигунами V6 робочим об’ємом 3,0 літра потужністю 340 і 380 кінських сил. Плюс до всього, Range Rover запропонують з 525-потужним п’ятилітровим агрегатом V8, який став потужніше мотора попередника на 15 сил.

Топову модифікацію – SVAutobiography Dynamic – укомплектували модернізованим п’ятилітровим восьмициліндровим двигуном з приводним нагнітачем. Віддача мотора підвищилася з 550 к.с. і 680 Нм крутного моменту до 565 сил і 700 Нм. Такий позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,4 секунди.

Список обладнання включив систему управління жестами, лазерні фари головного світла, функцію іонізації повітря в салоні, точку бездротового доступу Wi-Fi з підтримкою формату 4G. Крім того, доступні сидіння з електричними регулюваннями в 24 напрямках і функцією масажу з 25 програмами, включаючи режим «гарячих каменів».

Range Rover четвертого покоління дебютував на світовому ринку в 2012 році. У Україні зараз автомобіль пропонують в чотирьох дизельних версіях. Ціни на флагманський позашляховик Land Rover починаються від 4 020 172 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook