Автоновини

Jaguar розсекретив подовжену версію седана XE

Фото: Jaguar Land Rover

Модель отримала подовжені задні двері і більш просторий салон. Новинка з’явиться у продажу в Китаї вже в грудні 2017 року.

Компанія Jaguar представила подовжену версію седана XE. Автомобіль отримав приставку L в назві і призначається, насамперед, для китайського ринку. Там новинка з’явиться у продажу вже в грудні 2017 року, повідомляє Xcar.

Седан отримав на 100 мм збільшену в порівнянні зі стандартною версією XE колісну базу. Таким чином, довжина машини тепер становить 4 788 міліметрів. Дизайн машини практично повністю повторює стандартну версію XE. Модель отримала подовжені задні двері і більш просторий салон. Також машину оснастили новими колісними дисками і зміненими гратами радіатора.

Подовжені XE оснастили 2,0-літровим бензиновим двигуном сімейства Ingenium. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою приводу на всі колеса. Також клієнтам запропонують модернізований 3,0-літровий двигун V6, продуктивність якого підвищилася з 340 до 380 кінських сил.

У Україні в найближчому майбутньому повинні початися продажі Jaguar XE 2018 модельного року. Седан стане доступний з новим бензиновими і дизельними дволітровими моторами сімейства Ingenium потужністю 240 і 250 кінських сил. Крім цього, XE буде доступний з модернізованим трилітровим агрегатом V6, що видає 380 сил. Седан буде пропонуватися з оновленим мультимедійним комплексом InControl з 12,2-дюймовим сенсорним дисплеєм.

Раніше стало відомо, що автомобілі Jaguar Land Rover навчаться прогнозувати погоду.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook