Автоновини

Tesla перенесла прем’єру своєї першої електричної вантажівки

За попередніми даними, електрична вантажівка зможе проїхати без підзарядки від 320 до 480 кілометрів. Прем’єра автомобіля повинна відбутися 16 листопада.

Компанія Tesla прийняла рішення перенести прем’єру своєї першої електричної вантажівки на 16 листопада. Про це в своєму Twitter повідомив глава американського автовиробника Ілон Маск. Раніше прем’єра машини очікувалася в кінці вересня. Він уточнив, що на такий крок Tesla пішла через низку проблем, які компанії необхідно вирішити найближчим часом. Серед них збільшення випуску новинки Model 3 і оптимізація роботи підприємства в Пуерто-Ріко з випуску акумуляторних батарей.

За попередніми даними, електричний вантажівка зможе проїхати без підзарядки від 320 до 480 кілометрів. Для порівняння, запас ходу звичайні фур з дизельними двигунами внутрішнього згоряння без дозаправки становить 1500 кілометрів.

За словами глави Tesla Ілона Маска, нова фура обійде будь-який сучасний дизельний аналог як у величині крутного моменту, так і по дальності максимального пробігу. Топ-менеджер також говорив, що вантажівка «вийде дуже моторною і буде керуватися не гірше спорткара».

Серійна електрична вантажівка Tesla з’явиться в 2019 році. Тоді ж американці випустять компактний кросовер Model Y, слідом за яким на ринок виведуть електричний спорткар, який стане ідеологічним наступником першої моделі «Тесли» – Roadster. Надалі модельну лінійку компанії Tesla повинен поповнити електричний пікап, покликаний скласти конкуренцію Ford F-150, Chevrolet Silverado і автомобілям марки Ram.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook