Автоновини

Renault випустить 21 нову модель протягом шести років

Фото: Renault

Французька компанія зробить ставку на електричні та гібридні автомобілі. До 2022 року Renault витратить на розробку нових продуктів 18 млрд євро.

Компанія Renault збирається випустити 21 нову модель з 2017 по 2022 рік. Про це йдеться в новій стратегії розвитку французького автовиробника.

Перелік новинок включить вісім автомобілів з повністю електричними агрегатами і 12 моделей з гібридними силовими установками. При цьому до 2022 року кількість дизельних машин, пропонованих Renault, скоротиться на 50%.

Серед 21 новинки 15 моделей будуть мати системи автоматичного управління другого-четвертого рівня. При цьому функцію часткового автопілота також застосують на машинах В-сегмента.

Електрокари будуть побудовані на абсолютно новій платформі, розробленої спільними зусиллями альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Одним з перших «зелених» автомобілів нового покоління стане кросовер C-класу, який спочатку запустять на китайському авторинку.

У період з кінця 2017 по 2022 року компанія Renault збільшить фінансування на розробку нових моделей і технологій на 40% – до 18 млрд євро. Крім того, до зазначеного терміну французький автовиробник має намір удвічі збільшити продажі своїх машин за межами Західної Європи – до п’яти мільйонів машин в рік. Передбачається, що доходи компанії до 2023 року складуть 70 млрд євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook