Автоновини Токіо-2017

Передвісник нової Toyota GT86 отримав кузов «тарга»

Фото: Toyota

Японська компанія привезе на Токійський автосалон концептуальний спорткар GR HV з гібридною силовою установкою.

Компанія Toyota представила концептуальний спорткар GR HV, який може дати уявлення про модель GT86 наступного покоління. Прототип, що отримав кузов типу «тарга», дебютує в кінці жовтня на Токійському автосалоні.

Ряд стилістичних елементів запозичений у спортпрототипу TS050 Hybrid, з яким «Тойота» виступає на чемпіонаті світу з перегонів на витривалість WEC. Однією з головних відмінних рис стали незвичайні фари головного світла з потрійними секціями. Концепт також отримав великі вентиляційні отвори для кращого охолодження двигуна внутрішнього згоряння.

Toyota GR HV оснастили гібридною силовою установкою, віддача якої не уточнюється. Основні агрегати, розташовані під капотом автомобіля, передають тягу на задню вісь. Блок акумуляторів встановлений по центру в днище автомобіля.

Силова установка запускається за допомогою кнопки, розташованої на селекторі шестиступінчастої автоматичної коробки передач. При цьому сама трансмісія має ручний режим перемикання зі стандартною H-образною розкладкою «механіки».

Крім концепт-кара GR HV, «Тойота» представить на Токійському автосалоні флагманський седан Century третього покоління, а також близький до серії прототип моделі Crown.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook