Автоновини Токіо-2017

Toyota представила седан Century нового покоління

Новинка отримає гібридну силову установку, до складу якої входить 5,0-літровий бензиновий двигун V8. Динамічні характеристики Century поки тримаються в секреті.

Компанія Toyota розсекретила представницький седан Century нового покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 26 жовтня на автосалоні в Токіо. На мотор-шоу буде показаний прототип машини, проте в компанії підкреслили, що концепт не відрізнятиметься від серійної версії.

Century випускається в Японії з 1967 року і дизайн третього покоління седана не зазнав сильних змін. Довжина машини становить 5335 мм (210 дюймів), а ширина 930 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 3090 міліметрів. Новинка отримає гібридну силову установку, до складу якої входить 5,0-літровий бензиновий двигун V8. Динамічні характеристики Century поки тримаються в секреті.

Також в компанії розповіли, що седан отримає спеціальні шини, які не тільки зменшують вібрацію від дороги, а й створюють менше шуму. Для задніх пасажирів автомобіля передбачена функція масажу, аудіосистема з 20 динаміками, сенсорний дисплей і  підставка для ніг.

Також на автосалоні в Токіо компанія Toyota представить нове покоління седана Crown, яке побудують на платформі TNGA. У компанії обіцяють, що від попередника новинка буде відрізнятися кращою керованістю і меншою вагою. Довжина машини складе 4 910 мм, а ширина 1800 міліметрів. Розмір колісної бази – 2 920 міліметрів. Crown отримає масивну решітку радіатора, світлодіодну оптику, широкі колісні арки і довгий задній звис.

Ще однією прем’єрою Toyota на домашньому автосалоні в Токіо стане нова Supra, яка буде побудована на спільній з BMW платформі і отримає німецькі турбомотор: дволітрову «четвірку» і трилітровий шестициліндровий агрегат. Крім того, заплановано і гібридний варіант, який, можливо, отримає повний привід з електромотором на передній осі. У модельній лінійці японського бренду машина займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook