Автоновини Токіо-2017

Mitsubishi розсекретила дизайн нового кросовера

Фото: Mitsubishi

Серійна версія машини в майбутньому може стати новим флагманом японської компанії. Новинку укомплектують трьома електродвигунами і системою напівавтономного управління.

Компанія Mitsubishi опублікувала зображення нового кросовера. Автомобіль отримає назву e-EVOLUTION і буде представлений на автосалоні в Токіо, який відкриється 25 жовтня, повідомляє прес-служба бренду. Серійна версія машини в майбутньому може стати новим флагманом японської компанії.

Судячи із зображень, машина отримає футуристичний дизайн, Великі колісні диски, світлодіодну оптику, камери замість бічних дзеркал і ручки дверей, приховані в стійках кузова. У самий компанії заявили, що автомобіль «об’єднає в собі систему повного приводу і електричну трансмісію з передовою технологією штучного інтелекту».

За неофіційному даними, новинку укомплектують трьома електродвигунами. Система напівавтономного управління буде включати в себе спеціальні датчики і камери.

Ще однією прем’єрою компанії на мотор-шоу стане концептуальний мінівен Delica, який стане передвісником однойменної моделі шостого покоління. Японці покажуть концепт нової моделі, нинішнє покоління якої випускається з 2006 року. За попередніми даними, мінівен оснастять 2,2-літровим турбодизелем, що розвиває 170 к.с. і 392 Нм крутного моменту.

Delica виконають в стилі моделі Xpander, представленої на початку серпня на мотор-шоу в індонезійській Джакарті. Xpander є серійною версією концепт-кара XM, представленого влітку минулого року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook