Автоновини

Land Rover Discovery перетворили в кухню на колесах

Фото: Jaguar Land Rover

Discovery оснастили вертелом гриль, які працюють від двигуна. Серед інших функцій – мультиварка, яка розташувалася поруч з двигуном, апарат для приготування пасти, газова плита і розсувний обідній стіл зі стільницею.

Land Rover представив спеціальну версію позашляховика Discovery п’ятого покоління. Автомобіль розроблявся спеціально для телеведучого Джеймі Олівера і являє собою кухню на колесах. Створенням незвичайного автомобіля займалося підрозділ Special Vehicle Operations (SVO).

Так, в центральній консолі машини встановили тостер. Також Discovery оснастили вертелом гриль, які працюють від двигуна. Серед інших функцій – мультиварка, яка розташувалася поруч з двигуном, апарат для приготування пасти, газова плита і розсувний обідній стіл зі стільницею. В районі задніх вікон встановили невелику грядку для свіжих трав і стійку для приправ.

Позашляховик комплектується апаратом з приготування морозива, який представляє з себе алюмінієву ємність, встановлену на колеси машини. Там же у автомобіля розташовуються тримаслоробки. У багажному відділенні водій може скористатися диспенсером для оцту і маслинової олії.

«Я навіть не думав, що вони і справді зможуть встановити мультиварку близько двигуна або диспенсер для маслинової олії в багажнику, але вони змогли. В результаті вийшов просто дивовижний Discovery, зроблений спеціально для мене і моєї сім’ї – нам всім він неймовірно сподобався », – заявив Джеймі Олівер.

Світовий дебют нового Discovery відбувся на автосалоні в Парижі у вересні 2016 року. Автомобіль, який побудований на тій же алюмінієвій платформі, що і Range Rover, отримав принципово іншу зовнішність, нові двигуни і опції. За рахунок широкого використання алюмінію в конструкції Discovery виявився легшим попередника на 480 кілограмів.

Новинка пропонується з 3,0-літровим дизельним двигуном, потужність агрегату становить 249 кінських сил. Також в гамму моторів увійшов 3,0-літровий бензиновий двигун з віддачею 340 кінських сил. Всі версії Discovery отримали систему постійного повного приводу з диференціалом Torsen.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook