Автоновини

Концерн FCA втрачає по 20 000 доларів на кожному електричному Fiat 500

Фото: Fiat

Італо-американський альянс зазнає великих збитків на виробництві та розробці електрокарів. При цьому Fiat Chrysler Automobiles буде і далі продовжувати вдосконалювати «зелені» технології.

Концерн Fiat Chrysler Automobiles (FCA) зазнає збитків в 20 000 доларів на кожному проданому електрокарі Fiat 500e. Про це з посиланням на главу італо-американського альянсу Серджіо Маркіонне повідомляє агентство Bloomberg.

При цьому Маркіонне зазначив, що незважаючи на великі фінансові втрати і невеликий попит на електрокари концерну, FCA буде продовжувати випуск подібних машин і далі розвивати «зелені» технології.

Крім того, топ-менеджер відзначив, що виробникам традиційних машин необхідно шукати «правильні рішення», щоб успішно конкурувати з компанією Tesla Motors. За словами Маркіонне, голова американського виробника електрокарів Ілон Маск «летить зі швидкістю ракети».

Маркіонне також спростував недавні чутки про те, що концерн FCA може перейти під контроль компанії Hyundai. При цьому топ-менеджер відзначив, що в FCA як і раніше сподіваються створити кілька спільних проектів з південнокорейським автовиробником, що допоможе істотно знизити подальші витрати на розробку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook