Автоновини

Гібридний Range Rover Sport позмагався з професійними плавцями

Британська марка зазначила дебют оновленого Range Rover Sport незвичайної гонкою, покликаною показати можливості гібридної версії позашляховика.

Компанія Land Rover зазначила прем’єру оновленого Range Rover Sport незвичайної гонкою, в якій гібридна версія позашляховика позмагалася з професійними плавцями. Відеоролик опублікували в Youtube.

У змаганні, що відбувся в англійському графстві Девон, взяла участь спеціалістка з плавання на відкритій воді Кері-Енн Пейн і професійний атлет Росс Еджлі. Їм потрібно було проплити через протоку від пляжу Бантам до приливного острова Бург.

Гібридному позашляховику, в свою чергу, потрібно було проїхати по суші до того ж місця. При цьому частина шляху треба було пройти вбрід по піщаній перемичці від основної суші до острова під час припливу. Щоб ускладнити завдання позашляховик перевели в повністю «зелений» режим – автомобіль пересувався тільки за рахунок електротяги. Судячи з відео, Range Rover Sport виграв гонку, злегка випередивши плавців.

Оновлений Range Rover Sport дебютував в середу, 4 жовтня. До складу силової установки гібридної версії увійшла дволітрова 300-потужна «турбочетверка», а також електромотор потужністю 116 сил. В сумі агрегати видають 404 л.с. і 640 Нм крутного моменту. До 100 км / год гібридний Range Rover Sport розганяється за 6,7 секунди. Максимальна швидкість становить 220 кілометрів на годину. На одній електротязі машина може проїхати 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook