Автоновини Токіо-2017

Toyota анонсувала прем’єру седана Crown нового покоління

Фото: Toyota

Судячи із зображень, Crown отримає масивну решітку радіатора, світлодіодну оптику, широкі колісні арки і довгий задній звис. Серійна версія машини надійде в продаж влітку наступного року.

Компанія Toyota опублікувала перші зображення свого нового концептуального седана. Автомобіль отримає назву Crown і буде представлений на автосалоні в Токіо в кінці жовтня. Серійна версія машини надійде в продаж влітку наступного року. Новинка стане 15 поколінням моделі Crown, яка випускається з 1955 року.

Седан побудують на платформі TNGA. У компанії обіцяють, що від попередника новинка буде відрізнятися кращою керованістю і меншою вагою. Прототип Crown вже пройшов всі необхідні випробування на трасі Нюрбургринг.

Фото: Toyota

Довжина машини складе 4 910 мм, а ширина 1 800 міліметрів. Розмір колісної бази – 2 920 міліметрів. Судячи із зображень, Crown отримає масивну решітку радіатора, світлодіодну оптику, широкі колісні арки і довгий задній звис.

Крім цього, на домашньому автосалоні в Токіо компанія покаже нову Supra, яка буде побудована на спільній з BMW платформі і отримає німецькі турбодвигун: дволітрову «четвірку» і трилітровий шестициліндровий агрегат. Крім того, заплановано і гібридний варіант, який, можливо, отримає повний привід з електромотором на передній осі.

У модельній лінійці японського бренду машина займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook