Автоновини

Tesla зірвала план випуску Model 3

Фото: Tesla

За третій квартал нинішнього року Tesla змогла зібрати лише 260 машин, хоча очікувалося, що з конвеєра зійде 1,5 тисячі автомобілів.

Компанія Tesla відзвітувала про збільшення поставок своїх електрокарів на 4,5% в третьому кварталі нинішнього року, повідомляє Autocar. При цьому американці заявили, що випуск нової моделі Model 3 поки відстає від прогнозів. Так, Tesla за звітний період змогла зібрати лише 260 машин, хоча очікувалося, що з конвеєра зійде 1,5 тисячі автомобілів.

«У нас немає фундаментальних проблем з виробництвом або ланцюжком поставок Model 3. Ми розуміємо, що потрібно виправляти, і ми впевнені в тому, що в найближчому майбутньому всі питання будуть вирішені», – заявив глава Tesla Ілон Маск.

На даний момент Tesla Model 3 пропонується з єдиним електромотором потужністю 258 к.с. (200 кВт). Такий електрокар може розганятися з місця до 100 км / год за 5,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів. Вартість такого електрокара становить 44 000 доларів.

Базова версія Tesla Model 3, запас ходу якої не перевищує 350 км, надійде в продаж пізніше. Раніше глава американської компанії Ілон Маск заявив, що вартість автомобіля буде починатися від 35 000 доларів.

Молодша модель отримала дизайн в стилі флагманської Model S, п’ятимісний салон і мінімалістичний інтер’єр без панелі приладів, але з великим дисплеєм в центрі консолі. Кузов Model 3 виготовили переважно зі сталі, хоча повністю відмовлятися від легкосплавних матеріалів інженери не стали.

Всі автомобілі стандартної комплектації мають функцію автопілота і сумісність зі станціями швидкої зарядки Supercharger.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook