Автоновини Токіо-2017

Nissan показав спортивну версію електрокара Leaf нового покоління

Прототип Nissan Leaf Nismo другого покоління дебютує в кінці жовтня на Токійському автосалоні. Серійна версія спортивного електрокара з’явиться в 2019 році.

Компанія Nissan офіційно представила спортивну Nismo-модифікацію електрокара Leaf другого покоління. Публічна прем’єра прототипу відбудеться в кінці жовтня на Токійському автосалоні.

Від стандартного хетчбека Nissan Leaf Nismo можна відрізнити по видозміненим бамперам з червоними вставками, заднього дифузора і іншими світлодіодними головними фарами. Крім того, електрокар отримав особливі алюмінієві колісні диски з гоночними покришками, а також перенастроюючу підвіску із заниженим дорожнім просвітом.

Дані про технічну складову концепт-кара тримаються в секреті. При цьому в компанії відзначили, що хетчбек здатний «миттєво прискорюватися на будь-яких швидкостях», завдяки блоку управління, що перенастроюється, з силовою установкою.

Стандартний Nissan Leaf оснащується синхронним електродвигуном, що розвиває 150 к.с. (110 кВт) і 320 Нм крутного моменту. Передбачається, що серійна Nismo-версія нового електрокара з’явиться в 2019 році. Крім того, Nissan має намір побудувати на базі другого Leaf електричний кросовер.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook