Авто на єврономерах Автоновини

В Україні набирає обертів мода на автомобілі з Болгарії без розмитнення

Чим пояснюється мода на автомобілі з Болгарії без розмитнення? Як з’ясувалося, причина зростання популярності безпосередньо пов’язана з номерними знаками цієї країни.

Як розповіли Autocentre в одній зі столичних компаній, що займаються ввезенням авто з Європи без розмитнення, болгарські номера авто дуже нагадують украінскі.

Так, наприклад, в Болгарії є серії номерів «СВ» і «СА». Якщо не придивлятися, багато хто може подумати, що це «чернігівські» і «черкаські» номери. Меншою популярністю користуються машини з болгарськими номерами “ВТ”, схожі з українськими херсонськими номерами.

За словами співробітника фірми, є клієнти, які не хочуть переплачувати за покупку машин української реєстрації, але при цьому не хочуть привертати зайву увагу на дорогах. Більш того, такі покупці часто навідріз відмовляють від машин з литовськими номерами і готові доплатити аби отримати авто з болгарськими держзнаками «СВ» і «СА». До слова, на цьому фото можна побачити свіжий Bentley Flying Spur болгарської реєстрації, помічений в Києві.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook