Автоновини

Infiniti показала проект океанської яхти

Дизайн яхти виконаний в стилі класичних судів 1950-х. Довжина трипалубного човна складає 33 метри.

Старший віце-президент і директор по дизайну Infiniti і Nissan Альфонсо Альбайса розробив проект люксової яхти. Судно отримало назву Motali і оснащується вигнутими панорамними стеклами. Довжина трипалубного човна становить 33 метри. Дизайн яхти виконаний в стилі класичних судів 1950-х.

«Я постарався надати їй одночасно стрімкі і класичні риси –  стилістичне рішення корми відсилає нас до дизайну яхт 50-х років минулого століття», – пояснив дизайнер.

Це вже не перший раз, коли автомобільні компанії звертають свою увагу на розкішні яхти. Lexus раніше представив концептуальне судно Sport Yacht Concept. Яхту оснастили двома 5,0-літровими бензиновими двигунами V8. Такі агрегати встановлюються на автомобілі RC-F і LC 500. Сумарна потужність яхти 885 кінських сил. Максимальна швидкість – 79 км на годину.

Infiniti показала проект океанської яхти

Довжина прототипу становить 12,7 метра. Корпус яхти виконаний з карбону і армованого пластика. Завдяки цьому інженерам вдалося знизити масу концепту на 1000 кілограмів. Човен розрахована на вісім пасажирів.

Bugatti розробила спортивну яхту Niniette 66. Створення судна велося спільно з компанією Palmer Johnson. Дизайн яхти виконаний в стилі гіперкара Chiron. Новинка являє собою модифіковану версію яхти Niniette, яка була показана в кінці 2015 року. Довжина судна становить 20 метрів. Максимальна швидкість човна – 82 км на годину.

При обробці Niniette 66 використовувався карбон, шкіра і дуб. На яхті передбачено SPA, бар, а також спеціальне місце для облаштування вогнища. Ціна на човен складе більше 2 млн євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook