Автоновини

Ford встановить в Лондоні «розумні» лавки з інтернетом

Лавки Ford Smart Benches нададуть пішоходам бездротову мережу і зарядні пристрої. Крім того, лавки будуть вести виміри вуличного шуму і вмісту вуглекислого газу в повітрі.

Компанія Ford встановить в Лондоні 20 «розумних» лавок під назвою Ford Smart Benches, завдяки яким пішоходи зможуть безкоштовно підзарядити мобільні пристрої і вийти в інтернет. Про це повідомляє прес-служба американського автовиробника.

Лавки будуть отримувати електроенергію від сонячних батарей. Крім підзарядки гаджетів і надання бездротової мережі Wi-Fi, лавки будуть заміряти рівень вуличного шуму, температури і вологості повітря, а також ступінь вмісту в ньому вуглекислого газу. Дана інформація буде корисна муніципальній владі в ухваленні рішень по благоустрою району.

У «Форді» відзначили, що пішоходи зможуть заряджати не тільки телефони та планшети, але також поповнювати запас батарей будь-якої портативної техніки, що підключається.

На початковому етапі американський автовиробник встановить на вулицях Лондона 20 лавок Ford Smart Benches, які стануть доповненням аналогічним лавкам фірми Strawberry Energi. Надалі кількість розумних лавок у британській столиці повинно збільшитися.

Раніше Automotive поідомляв, що всі автомобілі Ford до 2030 року отримають електричні версії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook