Автоновини

Чи потрібен українським авто техпаспорт для в’їзду в ЄС: важливий коментар Мінінфраструктури

Міністерство інфраструктури України офіційно спростувало інформацію про необхідність талона про проходження технічного огляду для в’їзду в країни ЄС з 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

“Інформація про заборону в’їзду громадян на приватних автомобілях на територію ЄС з 2018 року без документа про технічний огляд не відповідає дійсності”, – пояснили в міністерстві.

Мінінфраструктури додало, що просить вибачення за некоректне подання інформації про дату введення обов’язкового технічного огляду транспортних засобів.

Наявність документа про технічний огляд під час перетину державного кордону України з країнами ЄС стане обов’язковим після прийняття Верховною Радою проекту Закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері забезпечення безпеки експлуатації колісних транспортних засобів відповідно до вимог Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їх державами-членами, з іншого боку ” , і вступу закону в сил в установленому порядку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook