Автоновини Женева-2018

McLaren приступив до тестів свого найшвидшого автомобіля

Ціна на новинку складе близько 2 мільйонів фунтів стерлінгів. Автомобіль отримає три посадочних місця і буде представлений в 2020 році.

Компанія McLaren приступила до дорожніх випробувань свого нового гіперкара, який на даний момент відомий під індексом BP23, повідомляє Autocar. Поки на фотографіях представлений тестовий мулл в кузові 720S, на якому інженери компанії відчувають агрегати майбутнього автомобіля. За словами представників компанії, це буде найшвидший McLaren, якому дозволять їзду по дорогах загального користування.

Автомобіль отримає три посадочних місця і буде представлений в 2020 році. На даний момент тестовий мулл обладнаний лише одним водійським місцем. Виробництво моделі буде налагоджено на заводі в Шеффілді. Всього буде випущено 106 екземплярів новинки. У модельному ряду бренду автомобіль займе місце McLaren P1. Ціна на новинку складе близько 2 мільйонів фунтів стерлінгів.

«Це буде найшвидший автомобіль – це все, що ми можемо сказати на даний момент», – сказав директор підрозділу McLaren Ultimate Series Енді Палмер.

Кузов машини буде виконаний з вуглеволокна наступного покоління. Технічні характеристики гіперкара поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, машина отримає 4,0-літровий бензиновий двигун V8 і електродвигун. Сумарна потужність машини перевищить 900 кінських сил.

Бензиновий 4,0-літровий двигун V8 на даний момент встановлюється на суперкар 720s, який вперше був продемонстрований на автосалоні в Женеві. З таким агрегатом до 200 км / год автомобіль може розганятися за 7,8 секунди. Потужність двигуна становить 720 кінських сил. Максимальна швидкість – 341 км на годину.

Крім цього компанія McLaren веде розробку суперкара з повністю електричною силовою установкою, який стане частиною топової лінійки британської марки – Ultimate Series. Електрокар створять на прохання найбільш важливих клієнтів McLaren. Він буде випущений обмеженим тиражем всього в п’ять екземплярів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook