Тюнінг

Кастомний Tesla Model S P100D від T Sportline

Project TS8 – новітня робота співробітників T Sportline. За основу моделі було взято електромобіль Tesla з високого цінового сегмента – Model S P100D. Тюнінг включив в себе нове фарбування, тонування вікон, вінілові наклейки, деякі зовнішні апгрейди і докладну переробку інтер’єру.

Project TS8 спеціально виконаний в однотонному стилі, а всі хромовані елементи були замінені або закриті атласним вінілом. Щоб доповнити повністю чорний образ моделі, каліфорнійські майстри встановили задній спойлер з карбону і комплект литих 21-дюймових дисків з чорним матовим покриттям.

Як і в стандартній моделі S P100D, батарея потужністю 100 кВт дозволяє проїхати 507 км на одній зарядці. Більш того, електромобіль розганяється до 100 км / год всього за 2,5 секунди, а верхня планка швидкості встановлена ??на 250 км / год.

Спортивний дизайн триває і всередині авто: T Sportline поміняли заводську оббивку на перфоровану шкіру з контрастною чорною прострочкою. Оновлений салон усіяний елементами з ламінованого вуглеволокна: карбон можна побачити і на приладовій панелі, і навіть на спинках сидінь. Нарешті, майстри забезпечили максимальний комфорт водія і пасажирів за рахунок нового радар-детектора Escort Passport Max і кастомній аудіосистеми Alpine.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook