Автоновини

Вантажівка відірвала кросоверу Tesla двері, що відкрилися автоматично (Відео)

В австралійському Сіднеї відбулося незвичайне ДТП, у якому вантажівка, що проїздила повз стоянку, відірвала двері припаркованому електричному кросоверу.

В інтернеті з’явилося відео, в якому показано, як вантажівка відриває кросоверу Tesla Model X двері, що відкривалися автоматично. Ролик, записаний камерами відеоспостереження, опублікувало видання CarAdvice.

Інцидент стався в австралійському Сіднеї з електрокаром Tesla Model X 90D, що належить місцевому ветеринару Сему Ковачу. «Це був самий звичайний день. Я приїхав на роботу і зайнявся обстеженням тварин. Коли я консультував господаря одного з хворих вихованців, то до мене підійшла медсестра і сказала, що з моїм предметом гордості сталося щось недобре », – зазначив Ковач.

Ветеринар вибіг з клініки і побачив відірвани двері електричного кросовера, шкіра і пластикові елементи якої розлетілися по всій вулиці. Переляканий водій вантажівки подумав, що він проїжджав повз «Тесли» в той момент, коли з неї вилазив чоловік. Таким чином, він вирішив, що вбив водія електрокара.

Власник кросовера зв’язався з австралійським представництвом Tesla Motors, яке перенаправило його запит до центрального офісу компанії в США. Представники «Тесли» допомогли Ковачу організувати доставку розбитого автомобіля в сервісний центр, проте відмовилися взяти на себе витрати на транспортування.

Крім того, ветеринара звинуватили в тому, що він сам винен у тому, що трапилося. За словами співробітника Tesla Motors, Ковач сам активував через брелок автоматичний режим дверей, які відкриваються в момент наближення водія до автомобіля.

Сам же Ковач заперечує свою причетність до аварії. Власник кросовера заявив, що машина була закрита, а сам він у момент ДТП був у ветеринарній клініці, яка знаходиться на відстані більше 25 м від стоянки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook