Автоновини

Mercedes S-Class нового покоління представлять в 2020 році

Інженери вже приступили до дорожніх випробувань S-Class нового покоління. Автомобіль стане легше свого попередника і отримає систему напівавтономного управління.

Компанія Mercedes-Benz приступила до розробки S-Class нового покоління. На даний момент інженери німецького бренду вже почали дорожні випробування автомобіля. Поки на шпигунських фотографіях, які були опубліковані Motor1, представлений лише тестовий мулл на якому тестуються агрегати майбутньої моделі. За даними видання, офіційна прем’єра машини відбудеться в 2020 році.

У конструкції новинки буде активно застосовуватися алюміній і полімер, армоване вуглеволокно (CFRP). Завдяки цьому автомобіль стане помітно легше свого попередника. Також водієві буде доступна напівавтономна система управління. Решта подробиць про автомобіль поки тримаються в секреті.

На початку вересня Mercedes представив рестайлінговий S-Class в кузові купе і кабріолет. У моторну гамму новинки увійшов 4,0-літровий бензиновий агрегат V8. Потужність двигуна становить 463 кінських сил. Віддача двигуна AMG версії машини була збільшена до 603 кінських сил. Топові версії автомобілів укомплектували 6,0-літровим двигуном V12, потужністю 621 кінських сил. Крім цього для купе доступний 3,0-літровий двигун V6 з віддачею 362 кінські сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook