Автоновини

Cadillac відправить в подорож по США 12 седанів на автопілоті

Флагманські седани американської компанії частково проїдуть в режимі автопілота від Нью-Йорка до Лос-Анджелеса.

Компанія Cadillac оголосила про старт заїзду 12 флагманських седанів CT6, які повинні будуть перетнути США від Нью-Йорка до Лос-Анджелеса c використанням автопілота. Про це повідомляє прес-служба американської марки.

Всі автомобілі оснащені фірмовою системою напівавтономного управління Super Cruise, яка стала доступна для автомобілів 2018 модельного року. Функція дозволяє пересуватися без участі людини по швидкісних магістралях, де немає перехресть, пішоходів і велосипедистів.

Cadillac відправить в подорож по США 12 седанів на автопілоті

Склад обладнання включає фронтальний радар і комплекс камер, що забезпечують огляд в 360 градусів. Плюс до всього, орієнтуватися в просторі допомагає GPS-навігатор і високоточний картографічний сервіс.

Електроніка контролює рульове управління, а також акселератор і гальмівну систему – аж до повної зупинки. При цьому водій повинен стежити за дорогою і в будь-який момент бути готовим взяти керування на себе.

У США модель пропонується з дволітровою «турбочетвіркою» потужністю 265 кінських сил. Крім того, седан доступний з 3,6-літровим атмосферним агрегатом V6, що видає 335 кінських сил. Топові комплектації седана оснащуються трилітровим двигуном V6, що розвиває 400 к.с. і 543 Нм крутного моменту. Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook