Автоновини

Toyota назвали найдорожчим автомобільним брендом

У щорічний рейтинг «100 найдорожчих брендів у світі» потрапило 15 автомобільних марок, перше місце серед яких зайняла компанія Toyota.

Британське консалтингове агентство Interbrand опублікувало щорічний рейтинг «100 найдорожчих брендів у світі». В цьому році в список потрапило 15 автомобільних марок, перше місце серед яких знову зайняла Toyota.

Японський автовиробник, вартість якого оцінюється в 50,3 млрд доларів, розташувався на сьомій позиції в загальному рейтингу. Далі йде компанія Mercedes-Benz, яка зайняла дев’яте місце з показником 47,8 млрд доларів. Третій рядок серед найдорожчих автомобільних марок дісталася компанії BMW (13-місце; 41,5 млрд доларів).

Volkswagen розташувався на дев’ятому місці з результатом 11,5 млрд доларів. Німецький концерн, як і раніше відчуває наслідки «дізельгейта», в цьому році втратив ще одну позицію пропустивши вперед компанію Nissan.

У рейтингу «100 найдорожчих брендів у світі» другий рік поспіль потрапила компанія Tesla Motors. Вартість американського виробника електрокарів, що зайняв в загальному рейтингу 98-е місце, оцінили в чотири мільярди доларів.

Що стосується повного списку, то найдорожчим брендом в світі знову стала фірма Apple, вартість якої склала 184,1 млрд доларів. На другому місці йде компанія Google (141,7 млрд доларів), а на третьому – Microsoft (80 млрд доларів).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook