Автоновини

Jaguar Land Rover створить лінійку екологічно чистих автомобілів

Публічний дебют першого електрокара нової лінійки під назвою Road Rover очікується на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році. Запас ходу складе не менше 480 км, а розгін до 100 км на годину займе близько 5,5 секунди.

Компанія Jaguar Land Rover анонсував лінійку екологічно чистих автомобілів під назвою Road Rover, повідомляє Autocar. За даними видання, першим автомобілем нового модельного ряду, стане електрокар, який з’явиться в 2019 році. Машина буде орієнтована насамперед на такі ринки, як США і Китай.

Як повідомляє Autocar, новинка стане конкурентом Mercedes-Benz S-Class з точки зору розкоші і, при тому, отримає «позашляхові» якості. Публічний дебют очікується на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2019 році. За неофіційними даними ціна на топові версії електрокара буде починатися від 102 тис. євро.

Перша модель Road Rover розробляється паралельно з седаном XJ наступного покоління. На даний момент відомо, що обидва автомобілі будуть використовувати нову алюмінієву архітектуру і приводитися  в рух за допомогою двох електродвигунів. Також машини отримають систему повного приводу. Запас ходу складе не менше 480 км, а розгін до 100 км на годину займе близько 5,5 секунди.

Раніше сало відомо, що в найближчому майбутньому всі нові автомобілі Jaguar Land Rover отримають повністю електричні або гібридні версії. Почати реалізацію цієї програми планується до 2020 року.

Першою повністю електричної моделлю Jaguar Land Rover став кросовер I-Pace. Jaguar I-Pace побудували на абсолютно новій платформі, розробленої фахівцями Jaguar Land Rover спеціально для повністю електричних машин. Кросовер оснастили двома електричними двигунами, один з яких розташується на передній осі, а інший – на задній.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook