Автоновини

“УкрАвто” займеться продажем тракторів

На фото: Трактор LS Мtron PLUS 100

Як повідомляє кореспондент “АгроПравда”, на виставці “Агроекспо 2017” в Кропивницькому відбувся дебют нового бренду корейських тракторів “LS”, ексклюзивні права на дистрибуцію яких отримала корпорація “УкрАвто”.

У модельному ряду корейського виробника три “лінійки” тракторів потужністю від 70 до 140 к.с., а за своїми характеристиками вони є прямими конкурентами наймасовіших в Україні тракторів МТЗ “Білорусь”
В “УкрАвто” мають намір зробити ставку в Україні на дві моделі тракторів LS: V-серії потужністю 70-80 к.с. і H-серії потужністю 110-140 к.с. Крім того, навесні на український ринок вийде і мінітрактор з відкритою кабіною для фермерських господарств.

Цінова політика на корейські трактора LS (це новий бренд відомого в Ю. Кореї підрозділу LG Heavy) буде цілком адекватною. Так, стартова ціна трактора LS починається від 38 000 у.о. Найпотужніші варіанти будуть запропоновані за 70 000 у.о. Але, як відзначають в “УкрАвто”, особливістю просування тракторів на українському ринку буде кваліфікований гарантований сервіс і максимально широке покриття дилерськими центрами.

Вже скоро, трактори LS будуть представлені не тільки в кожному регіоні, а фактично в кожному місті країни. І покупець тракторів LS буде впевнений, що його агрегат не тільки обслужать, а й він буде забезпечений усіма необхідними витратними матеріалами.

Самі ж трактора LS також вигідно відрізняються якістю виконання – це не китайська продукція, а хороший корейський виробник, який вже давно визнаний в країнах Азії. Вони мають непогані характеристики, комплектацію та адаптовані під вітчизняне навісне обладнання. Але вже конкретніше про тракторах LS “АгроПравда” розповість після тест-драйву.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook