Автоновини

Україну можуть заполонити дешеві автомобілі з США

Через ураган Харві в США постраждали десятки тисяч автомобілів. Їх власники готові попрощатися зі своїми машинами, а це означає, що їх активно вивозитимуть за кордон.

За оцінками експертів, внаслідок урагану Харві постраждали близько 100 тис. автомобілів. Тепер вони можуть потрапити на український ринок. Справа в тому, що американські б/ у авто, як правило, потрапляють в Україну з сильними пошкодженнями.  Такі машини не користуються попитом в Європі, але в Україні їх ремонтують і продають.

Вітчизняні «сірі» дилери зараз шукають можливість для ввезення автомобілів, що постраждали через ураган «Харві». На півдні США організували великі стоянки для пошкоджених машин. Деякі з них дешево продадуть на аукціоні, деякі відправлять на утилізацію. Українські дилери сподіваються на те, що задешево куплять автомобілі, а потім вигідно продадуть їх в Україні.

Відомо, що тільки на х’юстонському автодромі Royal Purple Raceway зараз знаходяться приблизно 30 тис. машин, власники яких чекають, коли страхові компанії відшкодують їм збитки. Автомобілі тут представлені різні, від седанів і позашляховиків до електромобілів і розкішних суперкарів. За даними американських ЗМІ, багато власників не хочуть користуватися пошкодженими автомобілями, тому готові продавати їх набагато дешевше від ринкових цін.

Таким чином, існує ймовірність, що найближчим часом в Україну хлине потік б/у автомобілів з США. Більшість серед цих машин будуть побитими або «потопельниками». Зазвичай дилери купують саме їх, оскільки на таких авто можна заробити найбільше.

Ймовірно, що в Україні потраплять і нові авто, які постраждали від стихії. Адже американські дилери готові продавати машини без пробігу, що опинилися в епіцентрі урагану, зі значними знижками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook