Автоновини

Новий Peugeot 208 стане електрокаром

Прототип маленького електричного хетчбека дебютує навесні 2018 року на Женевському автосалоні. Продажі серійного електрокара почнуться в 2019 році.

Компанія Peugeot випустить електричну версію компакт-кара 208 наступного покоління. Прем’єра новинки відбудеться в березні 2018 року, повідомляє видання Autocar.

Наступний Peugeot 208 побудують на новому масштабованому шасі E-CMP, розробленим спільно з китайською компанією Dongfeng – акціонером альянсу PSA. Передбачається, що довжина автомобіля збільшиться приблизно на 0,1 м – до чотирьох метрів.

Моторна гамма новинки включить 1,2-літровий бензиновий двигун, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра. Крім того, у новинки буде «заряджена» GTi-модифікація з 1,2-літровим агрегатом, форсованим приблизно до 200 кінських сил. Що стосується повністю електричної версії, то вона повинна з’явитися в другій половині 2019 року.

Раніше повідомлялося, що альянс PSA Group, куди входять марки Peugeot, Citroen і DS, планує до 2021 році випустити не менше чотирьох моделей з повністю електричними силовими установками. За попередніми даними, серед них буде седан, хетчбек і компактний кросовер.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook