Автоновини Токіо-2017

Lexus привезе на Токійський автосалон 600-потужний седан LS

Топову модифікацію флагманського седана японської марки оснастять абсолютно новим двигуном V8 з двома турбінами.

Видання Road and Track виявило в Instagram скан японського журналу із зображенням найпотужнішої і найшвидшої модифікації моделі Lexus LS нового покоління. Прем’єра великого седана, який отримає 600-потужний двигун, відбудеться в кінці жовтня на Токійському автосалоні.

Від стандартних седанів версія LS F буде відрізнятися агресивним обвісом кузова, збільшеними повітрозабірниками спереду, а також великими колісними дисками чорного кольору.

За попередніми даними, Lexus LS F оснастять абсолютно новим чотирилітровим твін-турбо агрегатом V8 потужністю близько 600 кінських сил. Такий двигун дозволить топовій версії флагманського седана Lexus конкурувати з Mercedes-AMG S63, BMW M760i і Audi S8 Plus.

На даний момент найпотужнішою і найшвидшою версією седана Lexus LS нового покоління є модифікація F Sport. Вона комплектується 3,5-літровим агрегатом V6, що розвиває 315 кінських сил. Двигун працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. До 100 км / год такий автомобіль розганяється за 4,5 секунди.

Раніше повідомлялося, що новий чотирьохлітровий двигун з двома турбінами також застосують на «зарядженої» модифікації купе LC, яка отримає приставку «F» в назві. Подібний автомобіль зможе поборотися за покупців з суперкарами Nissan GT-R Nismo і Mercedes-AMG GT.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook