Автоновини

Компанія Infiniti анонсувала серійний електрокар

Запустити машину в виробництво японська компанія планує вже в 2019 році. Електрокар на абсолютно новій платформі, подробиці про яку, поки тримаються в секреті.

Компанія Infiniti веде розробку свого першого серійного електрокара. Концепт майбутньої моделі буде представлений на автосалоні в Детройті в наступному році. Запустити машину в виробництво японська компанія планує вже в 2019 році. Про це повідомляє Autocar з посиланням на головного дизайнера бренду Альфонсо Альбайса.

Топ-менеджер підкреслив, що електрокар буде абсолютно новим автомобілем бренду. За його словами, компанія відмовилася від ідеї будувати машину на вже існуючій моделі Infiniti. Однак при створенні машини буде враховуватися досвід Nissan в розробці електрокарів.

Так, не виключається, що новинка запозичить акумуляторні батареї і деякі інші агрегати у Nissan. Дизайн новинки машини, швидше за все, нагадувати концепт Emerg-e Concept, який був вперше показаний в 2012 році.

Раніше Infiniti планувала розробити електричний седан під назвою LE. Автомобіль планувалося зробити на базі однойменного концепту. Повідомлялося, що силову установку новинка отримає від Nissan Leaf. Таким чином, під капотом автомобіля повинен був опинитися електромотор, що видає 107 к.с. і 253 Нм крутного моменту.

Однак в 2015 році стало відомо, що компанія Infiniti прийняла рішення відкласти розробку нового електричного седана. За словами віце-президента американського підрозділу компанії Майкла Бартш, політика концерну повинна бути більш «прагматичною». Топ-менеджер відзначив, що Infiniti необхідно зосередиться на розробці моделей, які будуть користуватися великим попитом на світових ринках.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook