Автоновини

Розсекречені деталі про новинки Jeep

Найближчою прем’єрою Jeep стануть позашляховик Wrangler нового покоління та пікап Scrambler. Так само в планах компанії розробити компактний кросовер і сімейний Grand Wagooner.

Компанія Jeep найближчим часом планує представити ряд нових і оновлених автомобілів, повідомляє Automotive News. Першою прем’єрою стане Wrangler нового покоління. Офіційна прем’єра машини відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в грудні цього року. Світові продажі новинки почнуться в 2018 році.

Позашляховик нового покоління збереже рамну конструкцію, але отримає алюмінієвий кузов, завдяки чому маса автомобіля істотно знизиться. При цьому позашляховик залишиться з нерозрізними мостами спереду і ззаду. Новий Wrangler збереже знімні кузовні панелі, двері і лобове скло. В цілому, як очікується, зовні модель залишиться схожою на попередника.

Лінійка моторів включить 3,6-літровий атмосферний агрегат з віддачею близько 300 кінських сил, а також новий чотирициліндровий дволітровий бензиновий турбодвигун. Крім того, очікується поява дизельної силової установки робочим об’ємом три літри. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмідіапазонний «автомат».

Пізніше в 2018 року дебютує новий пікап на базі Jeep Wrangler. За даними видання, продаватися машина буде під назвою Scrambler. У моторну гамму автомобіля увійде 2,0-літровий бензиновий двигун. Потужність мотора складе близько 300 кінських сил. Автомобіль отримає восьмиступінчасту автоматичну коробку передач. Трансмісія була створена Chrysler за ліцензією ZF Friedrichshafen. Полегшити вагу машини в компанії планують за допомогою активного використання алюмінію в конструкції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook