Автоновини

Audi вивела на тести надпотужний гібридний кросовер

На фото: Концепт Audi SQ8

Кросовер SQ8 оснастять 3,0-літровим бензиновим двигуном TFSI V6 з віддачею 444 л.с. і електромотором. Сумарна потужність новинки складе 470 кінських сил.

Компанія Audi приступила до дорожніх тестів спортивної модифікації кросовера Q8. Фотошпигунам вперше вдалося зняти автомобіль за часом тестів. Знімки були опубліковані виданням Autocar. Машина стане новим флагманом компанії і буде представлена ??в наступному році.

Новинка надійде в продаж під назвою SQ8 і буде конкурувати BMW X6 M. Кросовер оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 3,0-літровий бензиновий двигун TFSI V6 з віддачею 444 л.с. і електромотор. Сумарна потужність новинки складе 470 кінських сил.

Дизайн машини буде практично повністю повторювати концепт прототип Q8 Sport, який дебютував на Женевському автосалоні в березні 2017 року. Модель будуть випускати на заводі в Братиславі, де на поточний момент ведеться складання Q7 другого покоління. Вартість кросовера перевищить 110 500 євро.

У моторну гамму стандартної модифікації кроссовера Q8 увійдуть дизельні і бензинові двигуни V6 і V8 з турбонаддувом. На світовому ринку купеподібний позашляховик Audi буде конкурувати з BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook