Автоновини

Tesla придумала апарат для швидкої заміни акумуляторів

Заміна батарей у електрокарів Tesla за допомогою нового пристрою займе близько 15 хвилин. Чи отримає новинка серійне втілення поки невідомо.

Компанія Tesla придумала спеціальну установку, яка дозволяє оперативно змінювати старі батареї у електрокарів. Американці вже подали відповідну патентну заявку, повідомляє Inside EV. У документі наголошується, що заміна батарей у електрокарів Tesla за допомогою цього апарату займе близько 15 хвилин.

Судячи з  зображень, установка нагадує підйомник для автомобілів. Керувати апаратом буде один технічний фахівець. Крім цього, апарат може бути встановлений в спеціальні трейлери для оперативного перевезення. Чи отримає новинка серійне втілення поки невідомо.

Крім цього, в планах Tesla почати встановлювати свої зарядні станції в будинках клієнтів. Послуга обійдеться водіям приблизно в тисячу доларів. Спочатку пропозиція буде доступна тільки в США. Однак не виключається, що в майбутньому цю послугу почнуть пропонувати і в інших країнах.

Також, компанія Tesla планує подвоїти кількість своїх зарядних станцій Supercharger. Таке рішення пов’язане з випуском нової моделі – Model 3. На даний момент мережа Supercharger налічує 5 400 зарядних станцій. Tesla планує збільшити їх кількість до 10 000.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook