Автоновини

Renault Megane RS нового покоління отримає електродвигун

Прем’єра машини відбудеться вже в наступному десятилітті. Не виключається, що машина стане підключаємим гібридом (PHEV).

Компанія Renault в недалекому майбутньому почне розробку Megane RS нового покоління. Прем’єра машини відбудеться вже в наступному десятилітті. Про це повідомляє AutoMarket з посиланням на главу підрозділу Renaultsport Патріса Ратті, за його словами нова модель буде електрифікована.

«Всі майбутні автомобілі Renault будуть в тій чи іншій мірі електрифікованість. Таким чином, нинішнє покоління моделі, швидше за все, стане останнім Megane RS з традиційним бензиновим двигуном », – пояснив топ-менеджер.

При цьому, він не уточнив, чи отримає новинка повністю електричну силову установку, або стане підключаємим гібридом (PHEV). Ратті пообіцяв розкрити деякі подробиці про автомобіль після прем’єри надпотужної модифікації Megane RS по назвою Trophy. Автомобіль отримає 300-потужний двигун і буде представлена ??в кінці 2018 року.

Компанія Renault представила новий Megane RS, на автосалоні у Франкфурті у вересні нинішнього року. Машину укомплектували 2,0-літровим бензиновим мотором. Такий же двигун використовується на новій моделі Alpine. Потужність агрегату складає 280 кінських сил. Двигун працює спільно з шестідіапазонним «роботом» з двома зчеплення. Раніше клієнтам пропонувалася тільки шестиступінчаста механічна коробка передач. Динамічні характеристики Megane RS поки тримаються в секреті. У компанії лише підтвердили, що розгін до 100 км / год забере у автомобіля менше 6 секунд.

Також машина оснащується адаптивними амортизаторами, спортивною підвіскою і повнокерованим шасі 4Control, яка дозволяє заднім колесам повертатися на 2,7 градуса. У водієві є чотири режими їзди – Comfort, Normal, Sport і Race.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook