Автоновини

Land Rover розробить трициліндровий двигун для гібридного Evoque

«Зелена» модифікація компактного кросовера Land Rover Evoque з’явиться до 2020 року. До складу гібридної силової установки увійде 1,5-літровий бензиновий турбомотор і електричний агрегат.

Компанія Land Rover незабаром представить модифікацію кросовера Evoque з гібридною силовою установкою, основою для якої стане новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбодвигун. Фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Autocar.

Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить електричну архітектуру 48-вольтів.

Терміни дебюту гібридного Range Rover Evoque поки не називаються. Передбачається, що така модифікація дебютує до 2020 році разом з моделлю другого покоління. Новий кросовер, побудований на збільшеній платформі, також буде доступний з модернізованими бензиновими і дизельними двигунами, які стануть більш продуктивними і економічними.

Раніше повідомлялося, що після 2020 року абсолютно у всіх моделей альянсу Jaguar Land Rover з’являться «зелені» модифікації – з гібридними або повністю електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook