Автоновини

Дорогам в Україні бути: прем’єр-міністр обіцяє неймовірне

Кабінет Міністрів України планує виділити сорок мільярдів гривень на ремонт автодоріг в 2018 році. Така цифра закладена в проекті державного бюджету, повідомляє Урядовий портал.

Відповідною інформацією поділився прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава Кабміну додав, що на його переконання на повне відновлення дорожнього господарства в Україні знадобиться від трьох до п’яти років.

Як повідомлялося, в наступному році видатки державного бюджету України на дорожню інфраструктуру становитимуть 44 млрд гривень, що на 1,18 млрд гривень більше, ніж в цьому році.

Зокрема, надходження до державного Дорожнього фонду повинні скласти 32,6 млрд грн з можливістю збільшення при перевиконанні надходжень від митних платежів. З Державного бюджету буде виділено на будівництво та реконструкцію автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань; Біла Церква – Одеса – Миколаїв – Херсон – 4 млрд гривень. Ще 2 млрд гривень передбачено в загальному фонді Державного бюджету на наступний рік на ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський.

Також 357,6 млн гривень виділено на реалізацію державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook