Автоновини Франкфурт-2017

Новий кросовер Chery для Європи отримає гібридну і електричну версії

Автомобіль під назвою Exeed TX побудували на абсолютно новій платформі і почнуть продавати в Європі. Автомобіль буде доступний для покупки в трьох версіях – гібрид, гібрид, що заряджається (PHEV) і електрокар.

Китайська компанія Chery розробила новий концептуальний кросовер по назвою Exeed TX. Публічний дебют концепту відбувся на автосалоні у Франкфурті. Машина побудована на новій платформі і буде доступна для покупки в Європі. Крім цього прототип служить для демонстрації майбутнього дизайну кросоверів китайського бренду для європейських ринків.

Ряд стилістичних рішень концепт-кар запозичив у Tiggo Sport Coupe, представленого навесні нинішнього року на мотор-шоу в Шанхаї. Концепт отримав світлодіодну оптику, 19-дюймові колісні диски, широкі колісні арки і панорамний дах. В салоні машини встановили великий дисплей мультимедійної системи Bosch і цифрову приладову панель діагоналлю сім дюймів.

Спочатку в продаж надійде кросовер, оснащений гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі. Такий автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість складе близько 200 км на годину.

На поповнення запасу батарей до 80% піде близько 30 хв., А повна зарядка від домашньої розетки з напругою 220 вольт займе всього чотири години. Згодом у кросовера також з’явиться модифікація з повністю електричною силовою установкою.

Раніше повідомлялося, що компанія Chery збирається організувати новий бренд, під яким буде продавати свої автомобілі на європейському ринку. Крім того, китайці збираються відкрити в Європі власний центр нових досліджень і розробок, що має їм допомогти швидше вийти на глобальний ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook