Автоновини Франкфурт-2017

Новий «доступний» суперкар Ferrari отримав 600-потужний двигун

У Франкфурті представили родстер Ferrari Portofino, який замінить в лінійці італійської марки модель California T, повідомляє Motor1.

Компанія Ferrari привезла на Франкфуртський автосалон свій новий «молодший» суперкар, який отримав назву Portofino – на честь італійського села. Новинка, покликана замінити в лінійці автовиробника модель California T, вона отримала полегшене шасі, більш потужний двигун і опрацьовану аеродинаміку.

Ferrari Portofino укомплектували допрацьованим 3,9-літровим твін-турбо агрегатом V8 з новими поршнями і шатунами, а також з перенастроєним електронним блоком управління. Мотор видає 600 к.с. і 800 Нм крутного моменту – на 40 сил більше, ніж попередник.

Родстер здатний розганятися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість досягає 320 км на годину.

Суперкар отримав модернізовану випускну систему, фірмовий задній диференціал E-Diff третього покоління і трекшн-контроль F1-Trac, які допомагають водієві контролювати ковзання.

Плюс до всього, родстер став першим в історії представником лінійки GT, в якому застосували електронний підсилювач рульового управління. Завдяки новій системі передавальне відношення рульового механізму зменшилася на 7%.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook