Автоновини

Названа дата прем’єри першого кросовера Lamborghini

Кросовер оснастять чотирилітровим агрегатом з двома турбінами, який дозволить автомобілю розганятися до 100 км / год швидше чотирьох секунд.

Прем’єра першого в історії компанії Lamborghini серійного кросовера відбудеться 4 грудня нинішнього року в італійській Сант-Агата-Болоньєзе. Про це повідомляє прес-служба автовиробника.

Поки новинка відома під найменуванням Urus – саме таку назву отримав прототип моделі, показаний в 2012 році. За неофіційними даними, новинку оснастять чотирилітровим бензиновим твін-турбо агрегатом V8 потужністю близько 650 кінських сил.

Кросовер зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди, що дозволить йому боротися за звання найшвидшого серійного кросовера в світі. Приблизно через рік після запуску у Urus повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою, яка стане єдиним подібним автомобілем в лінійці Lamborghini.

Виробництво Urus налагодять на підприємстві в Сант-Агата-Болоньєзе в Італії. У 2018 р автовиробник планує випустити близько 1000 кросоверів, а роком пізніше обсяг виробництва збільшать до 3500 автомобілів на рік. Ціни на автомобіль будуть починатися приблизно від 200 тис. євро. Кросовер Lamborghini складе конкуренцію Porsche Cayenne нового покоління і Bentley Bentayga.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook