Авто на єврономерах Автоновини

“Автомобіль вже нарівні з яхтою”: “активісти на єврономерах” звернулися до депутатів

Хоча,  масштабні заходи в підтримку  здешевлення розмитнення авто на іноземній реестраціі в столиці, поки призупинені. А активісти оголосили про підготовку до наступної більш масштабної акції. Громадської організації по областях продовжують мітинги.  Сьогодні представники “Євро Сила Миколаєва” просили депутатів Миколаївської міської ради звернутися до депутатів Верховної Ради України з метою приведення митного і податкового кодексу до європейських норм.

Відповідне звернення прозвучало в середу, 13 вересня, в ході позачергового засідання сесії Миколаївської міської ради.

– По-перше, необхідно привести в цьому році митний і податковий кодекс України в частині розмірів мит та інших платежів до європейських норм. Закон повинен бути один для всіх, але при цьому справедливим. Неможливо встановлювати “драконівські платежі” на автомобілі, які в усьому цивілізованому світі є рядовим товаром. Божевільні суми, які роблять авто засобом розкоші нарівні з яхтами. Автомобіль – це не тільки засіб пересування – це ще й двигун економіки. А також підтримка і розвиток бізнесу. По-друге, необхідно створити тимчасову депутатську комісію з розслідування силового розгону мирної акції 6-7 вересня (під Верховною радою України – Ред.). Після якого почалися затримання і інші форми переслідувань активістів, – повідомив Олександр Дьяченко – глава “Євро Сили Миколаєва”.

Як відомо, сьогодні, 13 вересня, проходить мітинг власників автомобілів з єврономерами під будівлею Миколаївської міської ради.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook