Автоновини Франкфурт-2017

Toyota представила оновлений позашляховик Land Cruiser Prado

Рестайлінговий позашляховик дебютував в рамках Франкфуртського автосалону. Компанія Toyota офіційно представила оновлену модель Land Cruiser Prado. 

Від попередника новинку можна відрізнити по капоту іншої форми, видозміненій радіаторній решітці, іншими фарами головного світла і «протитуманкам», а також по переднім крилам. Габаритна довжина позашляховика збільшилася на 60 мм, до 4840 мм (трьохдверна версія – до 4565 міліметрів). Плюс до всього, будуть доступні колісні диски нового дизайну розмірності від 17 до 19 дюймів.

У салоні з’явилося нове кермо і селектор коробки передач, які були запозичені у «старшої» моделі Land Cruiser 200. Крім того, змінився дизайн передньої панелі і центральної консолі. Позашляховик буде пропонуватися з новим мультимедійним комплексом Toyota Touch 2 з збільшеним до восьми дюймів сенсорним дисплеєм.

Лінійка двигунів змінам не піддалася. У країнах Західної Європи новинка буде доступна з 2,8-літровим турбодизелем, що розвиває 177 к.с. і 420 Нм крутного моменту. На інших ринках позашляховик буде доступний з 163-потужним бензиновим двигуном робочим об’ємом 2,7 літра, а також з чотирьохлітровим шестициліндровим агрегатом, що видає 282 кінських сили. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “автомат” аналогічного діапазону.

Новинка буде доступна з пакетом систем безпеки Toyota Safety Sense, що включає функцію попередження фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів, а також системами контролю «мертвих» зон, дотримання рядності руху і адаптивним круїз-контролем.

Оновлений Toyota Land Cruiser Prado з’явиться в Україні до кінця 2017 року. Вартість і комплектації стануть відомі пізніше. Нинішній позашляховик пропонується в Україні з 2,8-літровим турбодизелем і чотирилітровим бензиновим двигуном. Ціни на модель починаються від  974,2 тыс. гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook